woensdag 16 december 2009

Zet je videobanden op dvd

Pinnacle Dazzle klaart de klus



Heb jij een hele kast vol oude videobanden die je eigenlijk wel eens wil digitaliseren – om ze te bewaren voor het nageslacht? Dan heeft Pinnacle met de Dazzle DVD Recorder een leuk apparaatje om dat voor geen geld te doen.
Dit toestel kost 59 euro en je sluit het via usb aan op je computer. Aan het andere uiteinde van de Dazzle DVD Recorder (codenaam DVC 101) plug je je videorecorder in, en met één druk op de knop wordt alles digitaal overgepompt. Wie 20 euro meer spendeert, kan de Dazzle Video Creator (DVC 103) aanschaffen: de hardware doet net hetzelfde, maar je krijgt er dan ook nog het uitstekende videobewerkingspakket Pinnacle Studio 11 bij.

Pinnacle


Video overzetten naar uw computer

Bescherm uw videoherinneringen door ze op te slaan op DVD's, vaste schijven, mobiele apparaten of uw PC. Vanaf uw PC kunt u ze eenvoudig bewerken en delen met familie en vrienden.


Pinnacle Video Capture

VHS Saver

Pinnacle VHS Saver
Met Pinnacle VHS Saver kunt u simpel, snel en goedkoop videobanden overbrengen naar veilige, handige DVD's - geen ervaring vereist.

Pinnacle Video Transfer

Pinnacle Video Transfer
Kopieer video direct naar een draagbaar media-apparaat of externe harde schijf
 

Video Capture for Mac®

Video Capture for Mac<sup>®</sup>
Neem analoge video op van een camcorder of welke andere bron dan ook op uw Mac in een voor iPod®geschikt formaat.


Dazzle Video Creator Platinum

Dazzle Video Creator Platinum Breng eigen video's snel en gemakkelijk over van camera's of banden. Bewerk ze vervolgens met de meegeleverde Studio-software tot meesterwerken en deel ze op elke manier die u maar wilt.

Mobile Media Converter

Mobile Media Converter Converteer en kopieer video naar draagbare mediaspelers, zoals de Apple® iPod® en Sony® PSPTM


Geen opmerkingen: